sebastian7905 napisał/a:
McGan napisał/a:
Nie mam pojęcia, co z tym zrobić :|
sprzedaj auto :lol:
i kup motor :szeroki_usmiech
z motoru to też skarbonkę można zrobić
McGan, - weź się za garncarstwo stresik minie raz dwa :diabelski_usmiech
[ Dodano: Sro 29 Cze, 11 23:15 ]
Zamieszczone przez mirek_p11
McGan napisał/a:
Odpowietrzane miałem przy okazji wymiany tarcz i klocków z tyłu (po 4 dniach znowu wrócił ten efekt zapowietrzenia), oraz przy zmianie płynu hamulcowego jakoś w lutym (po 3 dniach to samo)... Nie mam pojęcia, co z tym zrobić
może wlałeś płyn do naczyń :diabelski_usmiech
albo płyn do kąpieli nie mówiąc już o płynie do higieny intymnej :diabelski_usmiech
Poszukaj w Google - kolejna firma łapiąca jeleni. Za oklejenie całego auta (np. Octavii Kombi) obecnie w najlepszej firmie nie dostaniesz więcej niż 300zł miesięcznie - warunek przebieg roczny powyżej 30kkm i mycie auta co najmniej raz w tygodniu, większość firm płaci jednak 150-200zł za oklejenie całego auta - za busa trochę więcej.
Myk polega na tym, że auto kupujesz po cenie z aukcji (zajeżdżony samochód za zawyżona cenę), potem płacisz im 2tys. za oklejenie - przez 2-3 miechy wypłacają ci 500zł, potem firma znika, albo rozwiązuje umowę pod byle pretekstem.
Haczyk polega na tym, że aby wejśc w ten biznes, musisz tym oszustom wpłacić kasę.
Kupić od nich zajeżdzonego trupa, zapłacić za oklejenie reklamą, potem dokumentować przebiegi (zazwyczaj wystarczy zdjęcie licznika + zdjęcie czystego samochodu) i liczyć, że frma nagle nie zniknie lub że auto się nie rozsypie.
Zwykle coś z tych dwóch rzeczy jest nieuniknione.
Komentarz